Un nou stil
pentru casa ta!
EAS Residence Crinului se evidentiaza printr-un design contemporan, localizarea ultracentrala in imediata proximitate a parcului 1 Decembrie si a principalelor atractii turistice din Oradea.

Regimul de inaltime al condominiului este parter comercial + 3E + M rezidential. Centrul comercial Oradea Plaza localizat la mai putin de 200 de metri “satisface nevoile de shopping”.
EAS Residence Ep.Roman Ciorogariu este localizat in imediata proximitate a arterei pietonale “Corso” (str. Republicii), avand un design contemporan si functiuni mixte: rezidential si comercial.

Atractiile turistice precum principala artera turistica “Corso”, Palatul Baroc, Podul Centenarului, Piata Ferdinand ori Piata Unirii sunt accesibile intr-o plimbare.
AICI ESTI ACASA!
EAS Residence introduce un nou standard de calitate in ceea ce priveste ansamblurile rezidentiale de apartamente. Primul nostru proiect rezidential din Oradea, situat ultracentral la intersectia strazilor Iuliu Maniu si Jean Calvin este totodata primul proiect rezidential din Oradea, la care s-a folosit un sistem de piloti forati la o adancime de 9m.
 
Ansamblul rezidential detine o parcare subterana moderna. Locurile de parcare sunt realizate intr-un mod unic si inovativ, aceasta fiind prima parcare cvadrupla etajata, situata chiar in centrul municipiului Oradea!
 
Pentru ca siguranta familiei este pe primul loc, EAS Residence este dotat cu un sistem de aparare civila situat in subteran, utilizabil in situatii de urgenta. De asemenea, ansamblul este prevazut cu un sistem modern de siguranta la incendiu.
Din dorinta de a satisface cerintele impuse prin locatie, dotari si buget ale potentialilor nostri clienti, am dezvoltat cel de-al doilea proiect rezidential EAS Residence str. Păunului intr-o zona linistita, in imediata proximitate a dezvoltarii urbanistice moderne din cartierul Decebal - Iosia (Prima Shops, Kaufland).

Parcul public si gradinita “Voinicel” situate in imediata vecinatate contureaza pe deplin mediul propice pentru tine si familia ta.

Ansamblul rezidential este dotat cu lift de persoane marca Schindler, dispune de 44 de locuri de parcare si spatii comerciale la parter.
EAS Residence isi propune prin calitatea materialelor utilizate si a dotarilor premium furnizate de producatori de top sa indeplineasca cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri.