Noul proiect verde
din inima orasului!
Descoperiti o noua dimensiune a vietii urbane, intr-un proiect Green Homes atestat de Romanian Green Building Council.

Intr-un mediu urban, calitatea aerului este esentiala, iar cu sistemul de ventilatie cu recuperatoare de caldura, veti avea parte de un aer proaspat si curat in fiecare zi, fara a sacrifica eficienta termica. Pe langa acestea, roletele electrice din aluminiu asigura intimitate si protectie solara, contribuind la mentinerea unui climat optim.
Blocul verde EAS|Residence Piata Taranilor dotat cu pompe de caldura eficiente energetic, panouri fotovoltaice si sistem de ventilatie descentralizat reprezinta un model exemplar de sustenabilitate si calitate pentru locuintele viitorului.

Respirati aer proaspat in fiecare zi datorita sistemului nostru de ventilatie cu recuperatoare de caldura, care asigura un mediu sanatos si confortabil, fara a sacrifica eficienta energetica.
Primul proiect
verde din Oradea!
EAS|Residence Clujului este primul proiect "verde" autorizat si demarat in Oradea, situat in imediata proximitate a Crisului Repede, vis a vis de noul magazin Kaufland. Accesul facil catre Aquapark Nymphea si Centrul Civic prin strada Maresal Averescu confera o pozitionare excelenta.

Prin obtinerea certificarii Green Homes atestata de Romanian Green Building Council, aceasta proprietate nu numai ca ofera un spatiu locativ, ci reprezinta si o manifestare a armoniei dintre natura si progres tehnologic.
Fie ca esti in cautarea unui apartament cu 2 camere sau doresti mai mult spatiu pentru tine si familia ta, cu siguranta, le vei gasi in cadrul apartamentului de 3 si respectiv 4 camere situate la ultimul etaj.

Imobil cochet, cu o dispunere Parter+2 Etaje+ Etaj retras, avand doar 11 apartamente si un spatiu comercial la parter, EAS|Residence Stefan Zweig impresioneaza prin arhitectura moderna, zone vitrate generoase si compartimentari open space.
Un nou stil
pentru casa ta!
EAS|Residence Crinului se evidentiaza printr-un design contemporan, localizarea ultracentrala in imediata proximitate a parcului 1 Decembrie si a principalelor atractii turistice din Oradea.

Regimul de inaltime al condominiului este parter comercial + 3E + M rezidential. Centrul comercial Oradea Plaza localizat la mai putin de 200 de metri “satisface nevoile de shopping”.
EAS|Residence Ep.Roman Ciorogariu este localizat in imediata proximitate a arterei pietonale “Corso” (str. Republicii), avand un design contemporan si functiuni mixte: rezidential si comercial.

Atractiile turistice precum principala artera turistica “Corso”, Palatul Baroc, Podul Centenarului, Piata Ferdinand ori Piata Unirii sunt accesibile intr-o plimbare.
AICI ESTI ACASA!
EAS|Residence introduce un nou standard de calitate in ceea ce priveste ansamblurile rezidentiale de apartamente. Primul nostru proiect rezidential din Oradea, situat ultracentral la intersectia strazilor Iuliu Maniu si Jean Calvin este totodata primul proiect rezidential din Oradea, la care s-a folosit un sistem de piloti forati la o adancime de 9m.
 
Ansamblul rezidential detine o parcare subterana moderna. Locurile de parcare sunt realizate intr-un mod unic si inovativ, aceasta fiind prima parcare cvadrupla etajata, situata chiar in centrul municipiului Oradea!
 
Pentru ca siguranta familiei este pe primul loc, EAS|Residence este dotat cu un sistem de aparare civila situat in subteran, utilizabil in situatii de urgenta. De asemenea, ansamblul este prevazut cu un sistem modern de siguranta la incendiu.
Din dorinta de a satisface cerintele impuse prin locatie, dotari si buget ale potentialilor nostri clienti, am dezvoltat cel de-al doilea proiect rezidential EAS|Residence str. Păunului intr-o zona linistita, in imediata proximitate a dezvoltarii urbanistice moderne din cartierul Decebal - Iosia (Prima Shops, Kaufland).

Parcul public si gradinita “Voinicel” situate in imediata vecinatate contureaza pe deplin mediul propice pentru tine si familia ta.

Ansamblul rezidential este dotat cu lift de persoane marca Schindler, dispune de 44 de locuri de parcare si spatii comerciale la parter.
EAS|Residence isi propune prin calitatea materialelor utilizate si a dotarilor premium furnizate de producatori de top sa indeplineasca cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri.