Un nou stil
pentru casa ta!

Ansamblurile rezidentiale EAS|Residence sunt situate in zona ultracentrala, respectiv centrala a municipiului Oradea, oferind avantajul accesului facil si rapid in zonele principale de interes ale orasului.

Cuza Voda
Descoperiti o noua dimensiune a vietii urbane moderne in aceasta cladire rezidentiala ce redefineste standardele de confort si sustenabilitate.

Cu o precertificare Green Homes, acest imobil este nu doar o locuinta, ci o declaratie de armonie intre natura si inovatie tehnologica.

Proiect Cuza Voda »


Piata Taranilor
Explorati o noua perspectiva a vietii urbane contemporane in aceasta cladire rezidentiala care stabileste noi standarde de confort si sustenabilitate.

Prin obtinerea precertificarii Green Homes atestata de Romanian Green Building Council, aceasta proprietate nu numai ca ofera un spatiu locativ, ci reprezinta si o manifestare a armoniei dintre natura si progres tehnologic.

Proiect Piata Taranilor »
Clujului
EAS|Residence Clujului este primul proiect "verde" autorizat si demarat in Oradea, certificat Green Homes, atestat de Romanian Green Building Council. Accesul facil catre Aquapark Nymphea si Centrul Civic confera o pozitionare excelenta.

Proiect Clujului »


Stefan Zweig
EAS|Residence Stefan Zweig este situat intr-o zona linistita a cartierului Cantemir, in imediata vecinatate a parcului Taranilor, cu acces facil inspre Cetatea Oradea, Centrul Civic si centrul comercial Lotus.

Proiect Stefan Zweig »
Crinului
Investeste in centrul istoric al municipiului Oradea! EAS|Residence Crinului ofera apartamente premium, dotate cu tehnologii clasificate smart home, incalzire si climatizare Wi-Fi, rolete din aluminiu actionate prin telecomanda.

Pozitionarea ultracentrala in imediata apropiere a parcului 1 Decembrie, la cativa pasi de atractiile turistice principale propulseaza condominiul in topul preferintelor imobiliare.

Proiect Crinului »


Ciorogariu
Oradea este un exemplu de dezvoltare urbana multilaterala cu un accent deosebit asupra centrului istoric, prin punerea in valoare a cladirilor istorice.

Ansamblul rezidential EAS|Residence Ep.R.Ciorogariu este localizat in inima municipiului in imediata vecinatate a zonei pietonale vestita pentru palatele in stil Art Nouveau, unica in Romania.

Proiect Ciorogariu »
Paunului
Vino sa locuiesti in imediata vecinatate a celei mai atractive dezvoltari urbanistice a orasului Oradea, zona Kaufland - Prima Shops. Situat retras, pe strada Paunului, ansamblul rezidential EAS|Residence iti ofera linistea, caldura si siguranta de care tu si familia ta aveti nevoie.

Proiect Paunului »


Iuliu Maniu
EAS|Residence Iuliu Maniu este situat in zona ultracentrala a municipiului Oradea, intersectia strazilor Iuliu Maniu - Jean Calvin, la doar 300 m de Piata Unirii, catedrala Sf. Nicolae si Biserica cu Luna.

Proiect Iuliu Maniu »