Un nou stil
pentru casa ta!

Ansamblurile rezidentiale EAS Residence sunt situate in zona ultracentrala, respectiv centrala a municipiului Oradea, oferind avantajul accesului facil si rapid in zonele principale de interes ale orasului.

Crinului
Investeste in centrul istoric al municipiului Oradea! EAS Residence Crinului ofera apartamente premium, dotate cu tehnologii clasificate smart home, incalzire si climatizare Wi-Fi, rolete din aluminiu actionate prin telecomanda.

Pozitionarea ultracentrala in imediata apropiere a parcului 1 Decembrie, la cativa pasi de atractiile turistice principale propulseaza condominiul in topul preferintelor imobiliare.

Proiect Crinului »Ciorogariu
Oradea este un exemplu de dezvoltare urbana multilaterala cu un accent deosebit asupra centrului istoric, prin restaurarea si punerea in valoare a cladirilor istorice.

Ansamblul rezidential EAS Residence Ep.R.Ciorogariu este localizat in inima municipiului in imediata vecinatate a zonei pietonale vestita pentru palatele in stil Art Nouveau, unica in Romania. (Palatul Ster – Palatul Apollo – Palatul Moskovits Miksa – Palatul Rimanoczy Kalman sr – Palatul Episcopiei Ortodoxe).

Proiect Ciorogariu »
Paunului
Vino sa locuiesti in imediata vecinatate a celei mai atractive dezvoltari urbanistice a orasului Oradea, zona Kaufland - Prima Shops. Situat retras, pe strada Paunului, ansamblul rezidential EAS Residence iti ofera linistea, caldura si siguranta de care tu si familia ta aveti nevoie.

Proiect Paunului »Iuliu Maniu
EAS Residence Iuliu Maniu este situat in zona ultracentrala a municipiului Oradea, intersectia strazilor Iuliu Maniu - Jean Calvin, la doar 300 m de Piata Unirii, catedrala Sf. Nicolae si Biserica cu Luna.

Proiect Iuliu Maniu »